"Welkom bij Leeflang Installaties"

Ons bedrijf is gevestigd in Yerseke, en vanaf 1980 actief in de installatiebranche.

CV

Verwarming

U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van centrale verwarming. Denk aan de cv-(combi)ketel, thermostaten en radiatoren. Natuurlijk bent u bij ons ook aan het goede adres voor andere verwarmingstypen en verwarming in vloer, wand of plafond.
Cv installaties maken wij met o.a. Nefit, Remeha en Bosch ketels en met Radson radiatoren. Elk anders gewenst merk is ook door ons leverbaar.
Hieronder geven wij ons dienstenpakket aan:

Installatie

Onze vakkundige monteurs plaatsen, onderhouden en repareren alle installaties bij u in huis. Bij het plaatsen van nieuwe toestellen worden de oude verwijderd en afgevoerd. Daarnaast worden de noodzakelijke aanpassingen aan de huisinstallatie aangebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe leidingen, vernieuwing van de schoorsteen en het inregelen van de verwarming.

Service, onderhoud en reparatie

De levensduur van uw verwarmingsinstallatie staat of valt met goed onderhoud. Bovendien is slecht onderhoud gevaarlijk. Daarom bieden wij u een onderhoudscontract op maat aan. Informeer naar onze voorwaarden en tarieven. Zo bent u altijd zeker van een goed werkende installatie.
Voorkomen is beter dan genezen, maar techniek blijft kwetsbaar. Wij voeren noodzakelijke reparaties perfect uit. Overigens ook als u (nog) geen abonnement heeft.

Verkoop

U kunt bij ons terecht voor complete verwarmingsinstallaties en alle toebehoren. Ieders verwarmingswens is anders. Daarom bepalen we in samenspraak met u wat in uw situatie de beste keuze is.
Wanneer u een keuze heeft gemaakt, krijgt u van ons een duidelijke offerte, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Onze Merken