"Welkom bij Leeflang Installaties"

Ons bedrijf is gevestigd in Yerseke, en vanaf 1980 actief in de installatiebranche.

Sanitair

Sanitair

U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van sanitair. Denk aan uw nieuwe badkamer compleet met alle accessoires of het toilet. Daarnaast leveren wij ook alle benodigde apparatuur voor warm water en voor extra comfort zoals sauna’s. Sanitair werkt alleen goed als het leidingwerk in orde is. Wij kunnen daarvoor zorgen. Hieronder geven wij ons dienstenpakket aan:

Installatie

Onze vakkundige monteurs plaatsen, onderhouden en repareren alle installaties bij u in huis. Bij het plaatsen van nieuw sanitair wordt het oude verwijderd en afgevoerd. Daarnaast worden de noodzakelijke aanpassingen aan de huisinstallatie aangebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe waterleidingen en kranen, vernieuwing en/of het verleggen van afvoeren en de aanleg van extra mechanische ventilatie

Service, onderhoud en reparatie

Ieder sanitair slijt bij gebruik. Goed onderhoud verlengt de levensduur. Daarover adviseren wij u bij oplevering. Mocht onverhoopt iets defect raken, dan voeren wij noodzakelijke reparaties perfect uit.
Bij ons kiest u voor kwaliteitsmerken. Dat betekent dat daarvan jaren na het uit de handel nemen nog onderdelen van te krijgen zijn. Zo heeft u optimaal en langdurig plezier van uw sanitair.

Verkoop

U kunt bij ons terecht voor een complete badkamer of toilet met alle toebehoren. Ieders smaak is anders en iedere bad- of toiletruimte verschilt Daarom bepalen we in samenspraak met u wat in uw situatie de beste keuze is. Bijvoorbeeld een badkamer met ligbad en/of douchecabine, losse wastafels of een badkamermeubel een staand of hangend toilet. Vergeet bovendien de reusachtige keuze aan tegels voor wand en vloer niet!
Natuurlijk gaat u bij aanschaf niet over een nacht ijs. U kunt op afspraak een showroom bezoeken waar u alle materialen kunt bekijken. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, krijgt u van ons een duidelijke offerte, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Onze Merken